Kom naar de Open Dag op zondag 17 maart

27 februari 2024


Feestelijke opening van het seizoen
Op zondag 17 maart vieren we de opening van het voorjaarsseizoen met een Open Dag voor iedereen. Leden en niet-leden zijn van harte welkom! Er zijn tennis en padel clinics, je wordt ontvangen met gratis taart en je maakt kans op een jaar gratis lidmaatschap!

Mooi aanbod voor niet-leden
Voor iedereen die lid wil worden is er een hele mooie aanbieding op de Open Dag: lid worden voor de rest van het jaar voor maar € 99,-. Vertel dit aanbod door aan al je buren, vrienden, familie en vage kennissen.

Meld je aan voor een gratis clinic!
Van 13.30 tot 15.30 uur zijn er tennis en padel clinics voor jeugd en senioren. De clinics worden gegeven door de trainers van onze nieuwe Tennis en Padelschool. Kom jij ook gezellig kennismaken?

De clinics zijn er voor leden en voor niet-leden. Meld je zelf aan op zondag bij de tennis of padelbaan. Voor deelname aan de clinics geldt, vol=vol. Wil je zeker zijn van een plaatsje in een clinic? Meld je dan vantevoren aan via [email protected]

En neem gezellig een niet-lid mee om mee te doen.
   
Makkelijk 20 euro bartegoed verdienen?
Neem jij iemand mee die lid wordt, dan krijg jij gewoon € 20,- bartegoed op je CASH-pasje bijgeschreven. Lekker!    

Win mooie prijzen bij de gratis loterij
Doe mee aan de loterij en win een jaar gratis lidmaatschap, we geven er weer eentje weg deze dag. Je krijgt je gratis lot op de Open Dag.  

Het programma op zondag 17 maart
13.00 uur: Ontvangst met taart
13.30 uur: 1e ronde clinics 
14.00 uur: 2e ronde clinics
14.30 uur: 3e ronde clinics
15.00 uur: 4e ronde clinics
15.30 uur: Afsluiting

Zet 17 maart in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Nieuwscategorieën