Slam Night 2024

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni nam onze jeugd het park over tijdens het jeugdkamp: Slam Night! In 2 teams gingen onze jeugdleden de sportieve strijd met elkaar aan. Dit jaar stond er een grote stormbaan waar diverse spellen op werden gespeeld. Natuurlijk waren er ook spelletjes voor op de tennisbaan, zoals het winkelwagenspel en het spel met het ballenkanon. Wat werd er fanatiek meegedaan door iedereen!
Al die actieve spellen maakten natuurlijk hongerig, dus was het tegen 23.30 uur tijd voor frietjes met een lekkere snack. Marshmallows roosteren boven de vuurschaal mocht ook bij deze activiteit natuurlijk niet ontbreken, dus hiermee werden de laatste gaatjes gevuld. Daarna was het natuurlijk nog lang geen tijd om te gaan slapen en vermaakte onze jeugd zich nog prima op ons park.

De volgende ochtend werd er gezellig gezamenlijk ontbeten en was onze jeugd al snel weer op de stormbaan te vinden. Ook werd er een balletje geslagen op de tennis- en padelbaan.
Na de prijsuitreiking was het alweer tijd om naar huis te gaan. Team Roze, gefeliciteerd met de overwinning! Alle deelnemers kregen een mooie sporttas en een goed gevulde snoepbeker mee naar huis.

Wij kijken weer terug op een erg geslaagde Slam Night en bedanken alle enthousiaste deelnemers voor hun gezelligheid en sportiviteit!