Jeugdcompetitie

Het is voor al onze jeugd mogelijk om tenniscompetitie te spelen. Voor de jongste kinderen is er de Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. Meer over deze competitie is hier te vinden. 

Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie! Lees hier meer over deze competitie.

Bij TPC Cash doen we mee aan de voorjaars- en najaarscompetitie. Tijdens de voorjaarscompetitie wordt er op 7 zondagen gespeeld en tijdens de najaarscompetitie op 5 zondagen. De data van de voorjaarscompetite 2024 zijn hier te vinden.

De spelregels en indeling m.b.t. de competitie vind je op deze pagina

Competitieshirt

Aan al onze jeugdleden die competitie spelen, wordt een Cash competitieshirt beschikbaar gesteld. Uiteraard mag dit shirt ook gedragen worden als je een toernooitje speelt. Deze shirts zijn beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor RB-Media

We vragen jullie om rekening te houden met het volgende:

  • Het shirt blijft eigendom van TPC Cash. Dit betekent dat je het shirt weer inlevert als je stopt met competitie spelen.
  • Het is niet de bedoeling dat je het shirt merkt met bijvoorbeeld je naam.
  • Stop het shirt aub niet in de droger (i.v.m. de bedrukking).
  • Is het shirt te klein geworden? Dan kun je het gewoon omwisselen voor een grotere maat. Neem voor het inleveren of omwisselen van je shirt aub even contact op met de Jeugdcommissie via [email protected]

Shirts jeugdleden