Jaarverslagen

2022

In dit jaar zijn de padelbanen geopend en met een groot succes. Er is ook besloten in de jaarvergadering voor uitbreiding van de padelbanen. Op 22 oktober is de feestavond gehouden met veel belangstelling en een goede sfeer. Het gekozen doel die avond waren de tribunebankjes. Aan het einde van dit jaar is begonnen met de aanleg van nog 2 padelbanen en het verleggen en aanpassen van 6 tennisbanen.

 

Feestavond 

Het is even geleden dat de club van 100 haar feestavond op zaterdag 22 oktober heeft gehouden. Als je erbij was, leuk, wij vonden het een goede en gezellige avond. Voor de echte sportievelingen was er voor de feestavond een activiteit georganiseerd; tennis rond de tafel. Er werd fel op twee banen gestreden in twee rondes. Een ieder was fanatiek en moest de rust bewaren om in het servicevak terug te plaatsen. Elke ronde was er een winnaar die in een kruisfinale tegen elkaar speelde. Uit de kruisfinales kwamen twee finalisten. De finalisten waren Joris van Dongen en Wim Kuijten. Na een felle strijd is Joris van Dongen als winnaar uit te bus gekomen.

Na het opfrissen en een drankje kwamen de overige feestavondgangers de fraai versierde kantine binnen. De kantine was omgetoverd in een Hawaïaanse setting. Na een passend welkomstdrankje ging de muziek los met de DJ’s Joep Hendriks en Jos Frijters. Een goed passend en op elkaar ingespeeld duo achter de draaitafel. Sommige feestavondgangers hadden hun beste Hawaïaanse pakje uit de kast gehaald. De beste verklede feestavondganger was Co Poulus.

Sponsordoel 2022 
Tijdens de feestavond is er altijd een formeel moment waarin de doelen van 2022 kunnen worden gekozen. Het totale bedrag in kas van de Club van 100 = € 7.242,=  waarvan € 5.000,= is gereserveerd voor de inrichting van het terras. Dus die vanavond is de stemming over een sponsor bedrag van € 2.242,-.

De uitkomst is dat de Club van 100 tribunebankjes gaat sponsoren en wij verder in overleg gaan met het bestuur over het bedrag wat overblijft om bij te leggen aan het eventuele jeugdhonk. Ook waren de meesten enthousiast over een bijdrage aan de toernooicommissie van TPC Cash om meer zichtbaarheid voor de Club van 100 te hebben en toernooien te sponseren. 

Op naar 2023

Tegen het einde van de avond waren en nog actieve en fitte leden van de Club van 100 over die de totale metamorfose van Hawaï mee hebben opgeruimd. Dat was super! De feestavond van 2022 is georganiseerd door Trudy Buijs en Paul Verheijden, wij vonden het een geslaagde avond. Voor het organiseren van de feestavond van 2023 zijn er twee leden van de Club van 100 opgestaan. Dit zijn Wim Kuijten en Frans Bakker.

2021

Ook begin van dit jaar is er nog last van de corona perikelen. Daarom is er ook dit jaar geen feestavond georganiseerd. Het sponsorbedrag wat was bestemd voor 2020 is samengevoegd met het sponsorbedrag van 2021 en daarna aangevuld tot € 5.000,00. Het doel wat via digitale keuzemenu is gekozen is het inrichten van het terras op het grasveld. Het bedrag voor het gekozen doel is niet uitgegeven in 2020 en staat nog in kas van de Club van 100.


2020

Het jaar 2020 zullen we niet gauw vergeten, het Corona jaar. Geen activiteiten en weinig tennis. En geen feestavond maar die halen we wel in. Daarom heeft de Club van 100 ook weinig te melden over dit jaar. Wat wel is gerealiseerd is de nieuwe koeling achter de bar. Op naar 2021. 


2019

Even een stukje communicatie in een ander jasje door middel van een korte samenvatting van de laatste vergadering van het bestuur van de Cv100 (Richard de Hoogh, Peter Oerlemans en Peter van Breugel die inmiddels is afgetreden).
 
Het 1e punt was de evaluatie van de feestavond op 28 september jl.. Met ruim 30 aanwezigen niet druk bezocht maar desondanks even leuk getennist en hapje en een drankje gedaan en bij gekletst. Tijdens de korte vergadering werd er gestemd over de locatie van de toekomstige feestavonden. Op de vraag of de feestavond altijd in het paviljoen moet plaatsvinden, werd met een zeer krappe meerderheid aangenomen. Uiteraard werd er ook gestemd op de door het bestuur van TC Cash ingediende doelen. Met een meerderheid van stemmen werd gekozen voor een nieuwe vriezer en koelkast en als goede tweede: nieuwe banken bij de nog aan te leggen padelbanen. Richard legt hierover contact met het bestuur van TC Cash. Ten aanzien van de doelen werd opgemerkt dat deze dit jaar niet echt spectaculair waren.
 
Het 2e punt was de financiën. De feestavond is helemaal afgerekend. Ook de kosten voor het opknappen van de zitplaatsen bij baan 6 zijn afgerekend. Er moet nog wel een nieuw sponsordoek worden besteld. We hebben in 2019 de nodige opzeggingen gehad en constateren dat de binding met de Cv100 snel verloren gaat. Dit wordt een punt van aandacht komend jaar. Het ledenaantal is gedaald naar 81 nadat we ook hebben moeten besluiten om een viertal leden te royeren die na herhaaldelijke verzoeken hun bijdrage niet hebben overgemaakt. Hiermee is de ledenlijst voor 2019 vastgesteld en kan een nieuw sponsordoek worden besteld. 
 
Het 3e punt was het bestuur van de Cv100. Peter van Breugel treedt af omdat hij ook stopt met tennis. Op de feestavond hebben wel enkele leden aangegeven mogelijk interesse te hebben. Met enkele hiervan is al contact geweest of zal nog contact worden gelegd.
 
Uiteindelijk hebben we na wat afdwaalmomenten het einde van de vergadering allemaal gehaald.
 
De feestavond in 2020 staat gepland op zaterdag 31 oktober. Op dit moment zijn wij als bestuur van de Club van 100 en het bestuur van TC Cash aan het kijken hoe we de huisregels van de corona kunnen handhaven zodat deze avond georganiseerd kan worden. Als alles doorgaat dan zal Ludo de Hoon en Mart Verdaas deze avond gaan organiseren. 


2018

De mede oprichter en kartrekker van de Cv100 van het eerste uur Roy Gagliardi draagt het stokje over een tussentijds gevormd bestuur (Richard de Hoogh, Peter Oerlemans en Peter van Breugel). Bij de overdracht op 14 maart 2018 bedroeg het ledenaantal 100.

Op 6 oktober 2018 beleefde we de lustrumviering (5 jaar) van de Cv100. Roy werd bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren en werd samen met Ineke in het zonnetje gezet. Door hem is de Cv100 uitgegroeid tot één van de grote sponsoren van TC Cash.

De clubavond werd georganiseerd door Kim Hendriks en Richard de Hoogh. De ingrediënten van de avond bestonden uit blindtennis. Hierbij is er een zwart zeil gespannen over het tennisnet op een hoogte van 2,15mtr. Hier is de tegenstander niet te zien en weet wist je ook niet waar de tegenstander gepositioneerd stond op de baan. Alle spelregels zijn bij het blindtennis hetzelfde als bij het gewone tennis. Er is in 2 rondes gespeel en het blindtennis zag er makkelijker uit dan het leek. Over het algemeen werden de regels goed gehanteerd waar er hier en daar een bal iets anders werd beoordeelt dan zou moeten. Al bij al een sportieve inzet van alle deelnemers. 
 
Na het blindtennis was er gelegenheid voor het opfrissen en het klaar maken voor de feestavond van de Club van 100. Voor de feestavond los ging moest er gestemd worden op de doelen die een warm hart toegedragen worden door de Club van 100 en waar volgens de Club van 100 het sponsorgeld van naar toe zou moeten. De keuzes die gemaakt zijn om te adviseren aan het bestuur voor de doelen om de sponsorbijdrage aan de tennisvereniging te besteden zijn:
  • het opknappen van de zitplaatsen voor toeschouwers bij baan 6
  • het aanschaffen van hoge bartafels voor het paviljoen.
Het bestuur van TC Cash zal aan de slag gaan om de juiste invulling te geven van de goede doelen die zijn gekozen door de Club van 100.
 
Een muzikale DJ heeft de avond muzikaal omlijst en er is een projectie van alle namen van de leden van de Cv100 in de vorm van een lasershow voor bij gekomen. Voor de innerlijke mens was onder andere overheerlijke saté en vanuit de satékar van de foodtruck Hupsaté. Het jaarlijkse feestje van de Club van 100 is tot in een klein uurtje doorgegaan.
 
De volgende editie van de feestavond van de Club van 100 in 2019 zal een week eerder vinden dan jullie gewend zijn. Wij hebben gemerkt dat de week die normaliter gekozen wordt er veel activiteiten zijn vandaar dat er gekozen is voor een week eerder.
 

2017

De doelstelling van 100 leden wordt nog net niet gehaald. Met een aanwas van nog eens 16 leden stijgt het ledenaantal naar 92.

Peter en Robbin Oerlemans waren de vrijwilligers die op 7 oktober de organisatie van de clubavond in handen hadden. Met een bijzonder potje tennis op de vooravond, een top DJ en lekkere broodjes van Baans Catering werd de avond een grandioos succes.

Ook dit jaar kon de Cv100 weer een aanzienlijke financiële bijdrage leveren in de aanschaf van nieuw meubilair voor het buitenterras.

2016

Drie jaar na de oprichting van de Cv100 is het ledenaantal gestegen van 61 naar 76 leden. Inno Kalverboer en Peter van Breugel organiseren de jaarlijkse clubavond op 8 oktober 2016. Op de vooravond wordt er een leuk potje getennist volgens het ‘toss-principe’. Wine & Bubbles serveren lekkere aperitiefjes. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Geert Leijten met muziek ´van eigen bodem´. De inwendige mens werd versterkt door Niels Baans die voor superheerlijke broodjes (haring, bockworst en beenham) had gezorgd.

De sponsorbijdrage van de Cv100 wordt dit jaar besteed aan enkele tribunebanken, het opknappen van enkele bestaande zitbanken en de aanschaf van een koelkast.

2015

Het succes van de Cv100 zet door en het ledenaantal stijgt van 52 naar 61 leden. De clubavond vond op 6 november plaats. Een supergezellige avond waarbij ieders tennisvaardigheden werden getest op een gevarieerd parcours met daarna een lekkere barbecue (dankzij Baans Catering), een drankje een leuke muziek. Met dank aan Ellen Aarts en Richard de Hoogh.

De sponsorbijdrage ging dit jaar naar de aanschaf van nieuwe bankjes op de tennisbanen. 

2014

In de vergadering van het bestuur van TC Cash werd op 14 maart 2014 ingestemd met het oprichten van een club van 100. De uitgangspunten en voorwaarden werden vastgesteld. De voorzitter van de sponsorcommissie, Roy Gagliardi, nam de organisatie op zich. Na een aanvankelijk onzekere start (zouden leden zich voor een cv100 wel interesseren?) melden zich toch 52 leden/sponsoren aan. Een geweldig begin.

Op 7 november van dit jaar was de 1e clubavond voor de leden een feit. Het sponsordoek met daarop alle namen van de leden werd feestelijk onthuld. De organisatie was in handen van Inno Kalverboer en Peter van Breugel. De avond werd aangekleed met een tennisactiviteit, door ’t Vermaeck verzorgde hapjes en de ‘zingende barmannen’.

Uit de door het bestuur ingebrachte bestedingsdoelen kozen de leden om de sponsorbijdrage te besteden aan het opknappen en verdere inrichting van het paviljoen.