"Padel CASH" Whatsapp groep

Meld je aan en kom in contact met andere padellers

Padel is een sport die eigenlijk altijd met z’n vieren moet worden gespeeld. In de praktijk is het soms best lastig vier mensen bij elkaar te vinden. De padelcommissie van TPC Cash  helpt graag een handje mee d.m.v. de

WhatsApp "Padelgroep CASH Rijen"

De  WhatsApp Groep is in het leven geroepen zodat padellers met elkaar in contact kunnen komen. Door aan te geven wat je niveau is en wanneer je wilt spelen kunnen anderen reageren zodat jullie samen een baan kunnen reserveren. Er gelden een aantal regels voor deelname aan de groep:

1. Iedere deelnemer is te gast in de groep.
2. Onaardige en respectloze mensen worden zonder pardon verwijderd uit de groep.
3. De groep is bedoeld voor spelers die bij TC Cash spelen. We spreken in deze groep niet over andere padellocaties.
4. Reclame, commerciële uitingen en promotionele berichten zijn niet toegestaan.
5. De groep is bedoeld voor het leggen van contact.
6. Van tijd tot tijd zullen wij als beheerder van de groep berichten plaatsen over nieuwe toernooien, aanbiedingen en/of evenementen.
7. Door je aan te melden voor de groep stem je in met het zichtbaar zijn van jouw naam en telefoonnummer voor alle deelnemers aan de groep.
8. Berichten alleen plaatsen in het Nederlands of Engels.
9. Geen onnodige spamberichten.

Aanmelden
Meld je aan via deze link De padelcommissie controleert of je lid bent van TPC Cash en zal je verwijderen indien dit niet het geval is. Voorwaarde is dat je WhatsApp hebt geïnstalleerd op je telefoon.

Met het instemmen van het toevoegen van mijn telefoonnummer aan de "Padelgroep CASH Rijen" WhatsApp groep, ben ik me ervan bewust dat mijn telefoonnummer zichtbaar zal zijn voor alle deelnemers aan de groep.