Het gezelligste padeltoernooi van Brabant

Schrijf je nu in voor het gezelligste padeltoernooi van Brabant! Het TPC Cash RB-Media Padeltoernooi wordt dit jaar gespeeld in de week van maandag 2 t/m zaterdag 7 september.   
 
Een P100 padeltoernooi is een toernooi waaraan spelers van speelsterkte 1 tot en met 9 mee kunnen doen. Voor echte toppers tot en met beginners, een mooie gelegenheid om je te laten uitdagen door spelers uit de regio.

Onderdelen
P100 A: HD en DD       
Speelsterkte 1 t/m 9: HD, DD en GD

We spelen in poules. De winnaars van de poules gaan verder naar een afvalschema. Afhankelijk van het aantal deelnemers, gaan de nummers twee van de poule ook door naar het afvalschema.  

Zijn er binnen een speelsterkte te weinig inschrijvingen, dan worden speelsterktes samengevoegd. We zijn niet van plan in het voorweekend te spelen. De finaledag zal plaatsvinden op zaterdag 7 september. Zondag 8 september wordt alleen ingezet als we niet alles op zaterdag 7 september kunnen spelen.

BBQ
Ook dit jaar is er op de finaledag een BBQ. Dat wil je natuurlijk niet missen! Schrijf je daarom nu in voor het TPC Cash RB-Media Padeltoernooi en kom daarnaast de deelnemers van 2 t/m 7 september aanmoedigen.

Schrijf je nu in: HIER INSCHRIJVEN 

Verhinderingen: als je wilt deelnemen aan 2 onderdelen is het niet mogelijk om verhinderingen door te geven.    
De inschrijving sluit op woensdag 21 augustus.   

Graag tot ziens in september,
TPC Cash RB-Media Padelteam