KNTB.ClubApp

De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor de leden van TC Cash . Het maakt het leven  gemakkelijker door vanaf je telefoon een baan af te hangen of een tennismaatje te vinden. Daarnaast heb je toegang tot al hun je(persoonlijke) tennisinformatie, zoals uitslagen en standen van competities en toernooien. Alles vanuit één plek en altijd en overal toegankelijk. Voor TC Cash is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met jullie.

De nieuwste versie 2.0 is te downloaden via de Apple app store of de Google Play store, zoek hiervoor in de store naar de KNLTB ClubApp 2.0 . Mocht je een eerdere versie hebben verwijder deze dan eerst voordat je de nieuwe gaat installeren.

Zodra je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie en kan je inloggen.  

Inloggen 

Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kan je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer heb je gekregen in de welkomsmail en staat op de KNLTBpas van de club. Of kun je opvragen bij de ledenadministrateur. Je wachtwoord heb je gehad met de welkomsmail. Je kunt deze ook opvragen bij de ledenadministratie.

Onder aan deze pagina een uitgebreide handleiding die je kunt downloaden.

Baan reserveren op afstand.

Je kunt een baan reserveren op afstand via website of via de KNLTB.Clubapp. Beide mogelijkheden worden hier uitgelegd. 

Inschrijven/deelnemen aan een activiteit!
Activiteiten die bij TC Cash worden georganiseerd, zijn terug te vinden in de Clubagenda op de website of in de KNLTB.ClubApp (Club-> Agenda). T

Sinds kort kunnen we een agenda activiteit, waarvoor je moet inschrijven, koppelen aan een inschrijving. Inschrijven kan dan via de website of via de KNLTB.ClubApp. Hoe je dat doet lees je hier.

Nieuw: Toernooi informatie

De belangrijkste nieuwe functie in de KNLTB ClubApp is dat je toegang hebt tot de toernooi informatie. Via Spelen en de knop ' Toernooihistorie' kan je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat je individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).  

(Bar)dienstenplanner

Met de (bar)dienstenplanner kunnen leden zich gemakkelijk inschrijven voor hun (bar)diensten.

Uitslagen en standen

Leden kunnen via hun persoonlijk profiel alle competitie- uitslagen en standen inzien van alle KNLTB competities. Daarnaast kan je eenvoudig spelers en teams toevoegen aan je favorieten, zodat je ze gemakkelijk kan volgen. 

Het nieuws van de club altijd binnen handbereik

Voor de vereniging is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast het clubnieuws en evenementen via pushberichten te communiceren met leden. Door een nieuwsbericht niet alleen in de app te plaatsen maar ook als pushbericht naar alle leden te sturen, zorg wij ervoor dat je het belangrijkste clubnieuws of evenement niet mist.

Toegang tot de ledenlijst

Met de KNLTB ClubApp heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken want zo kun je veel beter een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan natuurlijk zelf instellen of ze hun e-mail of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel. Ook kunnen leden zich hier overigens van 'afmelden', zodat ze niet gevonden worden als ze dat niet willen.

Er is nog meer mogelijk!

De KNLTB ClubApp biedt nog veel meer mogelijkheden:

Tip van de dag

Kijk ook eens  bij App instellingen (in menu aan onderzijde via Meer). Hier is het mogelijk om aan te geven voor welke activiteiten je een push-notificatie wilt ontvangen. Je kan per onderdeel instellen hoe veel tijd van te voren je een herinnering krijgt voor bijvoorbeeld een dienst, baanreservering of evenement. Als je geen meldingen binnenkrijgt, kijk bij de instellingen van de telefoon of je deze meldingen hebt toegestaan. Ook kan je hier je agenda synchroniseren zodat je een dienst bijvoorbeeld kan zien in jouw eigen agenda.

Heb je verder nog vragen over de KNLTB.ClubApp, stuur dan een e-mail naar [email protected]

 

 

LedenHandleiding_ClubApp2_0.pdf