De inschrijving voor het MINI-MAXI TOERNOOI is geopend!

24 juni 2024


Op zondag 1 september 2024 organiseren we weer het MINI-MAXI TOERNOOI voor tennis én padel (voorheen ouder-kind toernooi)! Deze gezellige en sportieve middag staat natuurlijk in het teken van leuke wedstrijdjes spelen en aansluitend steken we de barbecue aan. 

Het toernooi is ook dit jaar weer niet alleen bedoeld voor onze jeugdleden die zich met een volwassen (niet-)lid in kunnen schrijven, maar óók voor onze seniorleden die samen met een junior (niet-)lid deel kunnen nemen. Dit is dus een activiteit voor álle leden van TPC Cash!  

Programma

Het toernooi begint om 14.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn, waarna we de barbecue aansteken voor iedereen die zich hiervoor heeft opgegeven. Uiteraard is het voor familie/toeschouwers die niet deelnemen aan het toernooi mogelijk om ook gezellig aan te sluiten bij de barbecue.

Het wedstrijdschema zal op de dag zelf bekend worden gemaakt.  

Opgeven

Je geeft je op als duo, waarvan minimaal 1 speler lid is van TPC Cash. Elk duo kiest voor tennis of voor padel en bestaat uit 1 speler jonger dan 18 jaar (mini) en 1 speler ouder dan 18 jaar (maxi).

Opgeven kan via het digitale aanmeldformulier.
Verder geldt voor het toernooi VOL = VOL.

Dus daag je vader, moeder, zoon, dochter, neefje of buurvrouw uit en meld je samen aan! 

Groetjes,

Jeugdcommissie TPC Cash
[email protected] 

Nieuwscategorieën