Zeer geslaagd 1e jeugdkamp: Slam Night!

26 juni 2023


Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni nam de jeugd het tennispark van TPC Cash over. Voor het eerst organiseerden we een kamp voor onze jeugdleden: Slam Night!

Bij aankomst werden natuurlijk eerst de slaapplaatsen uitgezocht en ingericht, zodat iedereen naast zijn/haar vriendje of vriendinnetje kon liggen. Daarna werden de teams bekend gemaakt en mocht elk team een eigen teamnaam verzinnen. Deze 3 teams streden om de hoofdprijs: Slimpie (team geel), Besties (team rood) en De Donkeys (team blauw).

Er werden vrijdagavond diverse spellen gespeeld waarmee punten te verdienen waren voor het team, namelijk het winkelwagenspel, het witte sokkenspel, paintball met waterpistolen, een originele Tiktok maken en de avond werd afgesloten met een muziekbingo. Tijdens de spellen werd er super fanatiek en sportief gestreden en het was mooi om te zien hoe onze oudere jeugd de jongere jeugdleden hielp en hoe goed er werd samengewerkt binnen de teams. Tussen de activiteiten door was er natuurlijk ook tijd om te tennissen en te padellen en om even af te koelen met een drankje of een ijsje. Om 23.00 uur werden onze deelnemers getrakteerd op frietjes met een frikadel of kroket en dit ging er bij iedereen goed in! Marshmallows roosteren boven de vuurschaal mocht natuurlijk niet ontbreken en daarmee werden de laatste gaatjes gevuld.    

Rond 1.00 uur gingen de eersten richting hun slaapzak. Anderen gingen nog even door en voor hen werd het een kort nachtje. Zaterdagochtend stonden de eerste fanatiekelingen voor het ontbijt alweer op de tennis- en padelbaan en na een heerlijk ontbijt was het tijd voor de prijsuitreiking. Team De Donkeys bleek uiteindelijk de meeste punten verdiend te hebben en dit team ging dus als winnaar naar huis. Gefeliciteerd Iris, Jelle de W., Jordy, Tycho, Juna en Julie! Veel plezier bij Street Jump! 

Wij kijken terug op een zeer geslaagde 1e editie van ons kamp en bedanken alle enthousiaste deelnemers voor hun gezelligheid en sportiviteit. Hopelijk tot volgend jaar!

Een sfeerimpressie van het kamp is te vinden op onze jeugdpagina, klik hier.

Nieuwscategorieën