Wintertoernooi in het zonnetje!

27 februari 2024


Op zondag 25 februari vond het wintertoernooi plaats. Wat hadden we geluk met het weer! Het leek wel een lentetoernooi met dat zonnetje. Om er toch een winters tintje aan te geven werd iedereen ontvangen met warme chocomel met slagroom en stroopwafels. Om 14.00 begonnen de wedstrijden. Met 56 aanmeldingen was het een goed bezet, gezellig toernooi.
 
Na hevige strijd, waarbij iedereen 3 wedstrijden speelde, werden om 17.00 de winterkampioenen gekroond. Er waren 5 deelnemers die al hun wedstrijden hebben gewonnen, dus kwam het aan op games tellen. Bij tennis was Martin Gommers de winterkampioen en een tweede plek voor Annelies Martens. Bij padel werd Michel Raket de winterkampioen, een tweede plek was er voor Kim Hendriks en Patrick Jansen ging er met de derde plek vandoor.
 
Ook de jeugdleden streden in oranje om de prijzen. Voor sommigen was het hun eerste wedstrijdervaring. Ook zij hebben genoten van deze dag met een eerste plek voor Sanne Beerens en een tweede plaats voor Finn Berkhout.
 
Nadat de prijzen waren overhandigd was er nog volop tijd voor een hapje en drankje. Een gezellige zondagmiddag op deze mooie winterdag! Bedankt voor jullie deelname en op naar de volgende activiteit!
 
 
 
 
   
 
 
 

Nieuwscategorieën