Bardienst 2024 inplannen vanaf 18 december

11 december 2023


De bardienstplanning voor 2024 staat vanaf maandag 18 december open. Jullie worden vriendelijk verzocht je bardiensten in te plannen.

Voor de planners is het superfijn als zoveel mogelijk leden hun diensten inplannen voor 1 januari. Dan hebben we de eerste weken van het jaar ook meteen voldoende mensen achter de bar. 

Bardienst inschrijven
Inschrijven voor je bardiensten kan via de KNLTB.ClubApp. Dat werkt zo:
•    log in met je inloggegevens (bondsnummer en wachtwoord)
•    ga in het menu naar Club  
•    ga dan naar diensten 
•    selecteer een dienst en schrijf je in.

Heb je geen KNLTB.ClubApp, dan kun je ook inschrijven via de website. 
Log in via Mijn Club (rechtsboven op de homepage) of log in op mijn.knltb.club. en ga daar naar de dienstenplanner. Kies bij het inloggen voor bondsnummer en wachtwoord.  

Wie draait een bardienst
Alle seniorleden van 21 jaar en ouder draaien een aantal bardiensten per jaar. Ben je in functie als vrijwilliger bij CASH, dan heb je vrijstelling voor de bardienst.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen bardienst. Schrijf je zelf niet in, dan wordt je ingedeeld door de barcommissie. 

Ben je alsnog verhinderd om je bardienst te draaien, dan zorg je zelf voor vervanging. Je kan ruilen met iemand anders. Lukt dat niet, dan kan de reservepool eventueel uitkomst bieden.   

Bardienst 2024 afkopen
Tussen 1 december 2023 en 1 februari 2024 heb je de mogelijkheid om de twee bardiensten voor 2024 af te kopen voor een bedrag van 60 euro. 

De barcommissie zorgt er dan voor dat iemand uit de reservepool jouw bardienst vervult. Via deze link kan je gebruik maken van de afkoopregeling. 

Waarom bardiensten draaien? 
De barinkomsten vormen een belangrijk deel van de inkomsten van onze club. Om de uitgaven laag te houden hebben we de barexploitatie in eigen beheer en draaien we de bardiensten met onze leden.

Bedankt voor jullie medewerking!   
De barcommissie

Nieuwscategorieën