Padel competitie

TC Cash gaat padelcompetitie aanbieden.

Je kunt als team spelen op vrijdagavond, zaterdag of zondag. De voorjaarscompetitie padel zal voor een groot gedeelte na de reguliere tenniscompetitie worden aangeboden . De competitie is verdeeld over 5 competitiedagen  en start eind mei. Let op voor de tennissers de 1e speelronde padel is gelijk met 6 of 7e speeldag van de tenniscompetitie. 

Speeldagen voorjaarscompetitie 2020
 

Teams bestaan uit minimaal 4 spelers. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen waardoor iedereen met en tegen elkaar kan spelen. Iedere speeldag bestaat uit 4 dubbelpartijen. 
De kosten voor deelname aan de competitie zijn nog niet bekend. De bijdrage zal minimaal bestaan uit het aantal benodigde ballen en de competitiebijdrage. 

Je kunt je als volledig team aanmelden of individueel. Als je niet al een team hebt gaan wij kijken of we je kunnen plaatsen in een team.

Jeugdcompetitie* 
Vanuit de KNLTB wordt alleen nog een jeugdcompetitie op zondag aangeboden (t/m 17 jaar) , omdat het aantal jeugd spelende padel spelers nog te klein is om dit op andere dagen aan te bieden. Wil je als jeugdspeler padel competitie gaan spelen stuur dan een e-mail naar [email protected] met je naam.
 
De inschrijving is inmiddels gesloten, maar heb je interesse stuur dan een mail naar [email protected] er zal best nog wel een mogelijkheid zijn om je mee te laten spelen in de competitie. 

Op dit moment is er nog ruimte voor :

  • 2 teams op zaterdag (aanvang 14.00 uur)
  • 2 senioren en 1 jeugdteam op zondag* (aanvang 10.00 uur)

*Mocht op zondag een jeugdteam gaan spelen dan zal de begintijd voor het seniorenteam 13.00 uur worden.