Inschrijven BunkerLink Cash Open P100 Padeltoernooi

30 juni 2022


Het BunkerLink padeltoernooi is een Open P100 toernooi wat in week 36 (05-09 t/m 11-09) wordt georganiseerd.

De inschrijving staat open t/m 20 augustus. We hopen in die tijd een groot aantal inschrijvingen te mogen ontvangen. De kosten van de inschrijving bedragen 10 Euro per persoon/per onderdeel. Je kunt maar voor 1 categorie inschrijven. Bij voldoende inschrijvingen zal er in het voorweekend op zaterdag 3 en zondag 4 september gespeeld gaan worden.Wil je meteen inschrijven klik dan hier.

Er zijn 7 categorieën, waarvoor je in kunt inschrijven. ·      

  • Padel 100 A (HD, DD)
  • Padel 4/5 (HD, DD)
  • Padel 6/7 (HD, DD)
  • Padel 8/9 (genderneutraal)

Voor het toernooi geldt dat je je alleen kunt inschrijven in de klasse van je eigen speelsterkte of één niveau hoger. Als je speelsterkte 8 hebt, kun je je dus inschrijven voor Padel 8/9 of Padel 6/7. Uitgangspunt hierbij is de sterkte van de sterkste speler van het koppel.  

In de categorieën Padel 100 A, 4/5 en 6/7 worden er heren- en dames dubbels gespeeld. Het is niet mogelijk om gemengd dubbel te spelen. In deze categorieën kun je punten verdienen voor je rating. In de categorie Padel 8/9 wordt genderneutraal gespeeld. Hierbij spelen dames en heren gewoon door elkaar. Zo kan bijvoorbeeld een koppel van twee heren spelen tegen een koppel van een dame en een heer. In deze klasse kun je geen punten voor je rating verdienen. 

Vraag? In welke categorieën kan ik voor de GD inschrijven? Dit kan alleen in de categorie Padel 8/9. Om in te schrijven in de Padel 8/9 categorie moet je padelsterkte 8 of 9 hebben.

Vraag? Ik heb padelsterkte 7 of lager en heb nog niet veel gespeeld en wil daarom in de Padel 8/9 categorie inschrijven? Dit kan alleen rechtstreeks via de toernooiplanner. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]

We hanteren een maximaal aantal inschrijvingen per categorie. Als een bepaalde categorie vol zit, zal deze worden dichtgezet. Als je een mail stuurt naar [email protected], word je op een wachtlijst voor die categorie geplaatst. Inschrijven in een andere, nog open categorie kan uiteraard wel. Schrijf dus tijdig in samen met je partner! 

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een bericht naar [email protected] en we proberen je dan z.s.m. te helpen. Hierbij nogmaals de inschrijflink om in te schrijven voor het toernooi, ben er snel bij want vol = vol

De toernooiorganisatie 

Nieuwscategorieën